Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, împuternicit șef în IPJ Constanța! Iată ce serviciu va conduce (DOCUMENTE)

ro

26 Jan, 2024 13:11 8830 Marime text
 
 
 
  • În trecut, inspectorul principal de poliție Cosmin Piersic a derulat activități specifice în cadrul Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar Cluj Napoca din IPJ Cluj, ulterior în Serviciul de Ordine Publică din Poliția Capitalei (112), apoi în Servicului de Siguranță Școlară, din Poliția Capitalei, de la înființare, septembrie 2020.
 
 
Inspector principal de poliție Cosmin Piersic este, de zilele trecute, șeful Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
Potrivit datelor noastre, inspectorul principal de poliție Cosmin Piersic, nepotul marelui actor Florin Piersic, a fost împuternicit șef în IPJ Constanța începând cu data de 19 ianuarie 2024, iar mandatul său este valabil pentru o perioadă de trei luni.
 
Potrivit declarației de avere, Cosmin Piersic nu deține terenuri ori case, însă a declarat un auto marca Opel, fabricat în 2006.

Cosmin Piersic are datorii totale de aproximativ 200.000 lei la instituții bancare și 30.000 lei la persoane fizice. 
 
Venitul salarial încasat de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București este anonmizat.
 
Potrivit declarației de interese completate la data de 14 iunie 2023, Cosmin Piersic este membru în Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL.
 
În trecut, inspectorul principal de poliție Cosmin Piersic a derulat activități specifice în cadrul Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar Cluj Napoca din IPJ Cluj, ulterior în Serviciul de Ordine Publică din Poliția Capitalei (112), apoi în Servicului de Siguranță Școlară, din Poliția Capitalei, de la înființare, septembrie 2020.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și

Dumitru Bîltag, inspector șef, Catană Daniel Ovidiu, adjunct
Poliția Constanța are șefi noi! Iată cine sunt și ce averi au (DOCUMENTE)

 
Exclusiv!
Toate cele 5 Secții de Poliție din Constanța au fost desființate și înființate alte 4. Iată competențele teritoriale și noii șefi (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii