Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca în filme în Constanţa! Poliţiştii au tras focuri de arme pentru a opri un bărbat care a lovit cinci maşini în trafic (galerie foto+video)

ro

15 Mar, 2019 11:28 6683 Marime text
Urmărire ca în filme pe străzile din Constanţa. Un bărbat, care nu avea permis de conducere, care se afla la volanul unei maşini cu numere expirate, a fost urmărit de către poliţiştii constănţeni. Au fost trase şi focuri de armă de avertisment pentru a-l opri pe bărbat din încercarea sa de a scăpa de oamenii legii. În cursa lui de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către strada Răsuri din Constanţa, a lovit 2 maşini aflate în trafic şi alte 3 staţionate.

În data de 15 martie, în jurul orei 9.30, patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portitei un autoturism, care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire şi a încercat să fugă. În timp ce conducea cu viteză, pe strada Răsuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate.

Ajungând pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit şi a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând în dreptul unui imobil, a încercat să intre în curtea casei, moment în care, pentru ca nu a răspuns la somaţiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind  înregistrate victime.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Conform IPJ Constanţa, pe numele bărbatului in varsta de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penala. În cauză se efectuează cercetări cu autorul în stare de reținere.
Potrivit surselor noastre, bărbatul este cunoscut cu antecedente. A fost liberat pe 28 ianuarie 2019 din închisoare. A fost în închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducere fără permis şi constituire de grup infracțional organizat.

Sursă foto+video: IPJ Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii