Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți, prinși de polițiștii din Constanța

ro

21 Oct, 2020 21:21 1346 Marime text


Mai mulți șoferi care consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan sau care aveau dreptul de a conduce suspendat au fost prinși de polițiștii din Constanța.

Iată datele oficiale transmise de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 01.40, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, a identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Veteranilor din orașul Murfatlar, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor din localitatea Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii