Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți depistați în trafic, la Agigea, Hârșova și Medgidia. Unul a fost dus în arest

ro

28 Sep, 2020 20:12 1514 Marime text
  • În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Ieri, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39 - comuna Agigea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe strada Vișinilor din comuna Ciobanu. Totodată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Peștera, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Spre seară, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Biruinței din localitatea Râmnicu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare. 
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii