Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți la volan, depistați pe drumurile din Tulcea

ro

31 Oct, 2022 15:33 1099 Marime text
Șofer băut, foto: Pexels
Mai mulți șoferi băuți s-au aventurat în trafic pe străzile din Tulcea. 

Un astfel de eveniment s-a produs la data de 29 octombrie 2022, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bacului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
 
Potrivit IPJ Tulcea, la data de 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Albinei din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,63 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
 
La data de 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Elizeului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal., mai informează sursa citată. 

Ce alți șoferi s-au mai aventurat în trafic 

La data de 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din orașul Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stejaru au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mina Altîn Tepe din comuna Stejaru, județul Tulcea, având dreptul de a conduce suspendat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal., mai informează IPJ Tulcea. 
 
În seara zilei de 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 1,22 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.
 
În seara zilei de 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au idetificat în trafic un bărbat, în vârstă de 19 ani, din comuna Baia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DC 77, județul tulcea, fără a deține permis de conducere.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii