Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Pericol în trafic. Șoferi, traşi pe dreapta de poliţişti

ro

08 Aug, 2021 20:44 1468 Marime text
  • Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști.
  • Mai mulți șoferi prinși la volan băuți sau fără permis.
  • În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 4.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, din județul Teleorman, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 3.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 1.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 22 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN3, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 1.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 41 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Stefan cel Mare din stațiunea Eforie Sud, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 august a.c., în jurul orei 0.40, polițiști din cadrul Politiei orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 40 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 33 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Munteniei din municipiul Mangalia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Politiei orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, din județul Ialomița, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 34 de ani, din județul Brăila, care a condus un autoturism pe DJ226, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 64 de ani, din județul Dolj, care a condus un autoturism pe DN22, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, din județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din localitatea Băneasa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii