Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat și drogat implicat într-un accident rutier pe bulevardul Tomis din Constanța

ro

09 Dec, 2023 17:05 1510 Marime text
La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Tomis s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 21 de ani, respectiv 45 de ani.

„Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 21 de ani, fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


În urma accidentului rutier a fost ușor rănit un pasager aflat într-unul dintre autoturisme, respectiv o femeie, de 25 de ani.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii