Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șofer beat și drogat, implicat într-un accident rutier la Năvodari

ro

02 Feb, 2024 16:44 953 Marime text
La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 15.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la fapul că un bărbat conduce un autoturism, pe strada Recoltei, fără a respecta regulile de circulație.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul, la volanul acestuia fiind un bărbat, de 21 de ani.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 citește și: 

Un șofer fără permis a fost implicat într-un accident pe A2 Constanța-București! Autoutilitara pe care o conducea era furată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii