Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare în județul Constanța! Un șofer beat și drogat depistat în trafic în stațiunea Eforie Nord! (GALERIE FOTO)

ro

19 Aug, 2023 14:38 1029 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaLa data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat în principal pe D.N. 39 și D.N. 38, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 
Astfel, au fost legitimate aproximativ 70 de persoane și au fost verificate tot atâtea vehicule.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului, și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 

„Astfel, la data de 18.08.2023, în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, în stațiunea Eforie Nord, fiind sub influența substanțelor psihoactive și a băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis, și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii