Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat și drogat depistat în trafic la Galați! Suspectul a încercat să fugă de polițiști

ro

06 Jan, 2024 14:12 675 Marime text
În seara de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați au observat în trafic, pe strada Brăilei din municipiul Galați, un autoturism ce ar fi avut o direcție de deplasare sinuoasă, motiv pentru care aceștia au procedat la oprirea autovehiculului.

Potrivit IPJ Galați, conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat deplasarea până pe Drumul de Centură, din aceeași localitate, unde ar fi abandonat autovehiculul, continuând să se sustragă controlului prin alergare.

„După aproximativ un minut, polițiștii l-au prins și, întrucât conducătorul auto, un bărbat, de 20 de ani, din Galați, emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: 

Șofer de 19 ani, drogat, depistat în trafic pe bulevardul Tomis din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii