Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer băut și sub influența substanțe interzise implicat într-un eveniment rutier pe strada Baba Novac din Constanța

ro

07 Sep, 2022 15:36 1612 Marime text
Poliția. Foto: IPJ IașiUn conducător auto a fost depistat în trafic pe o stradă intens circulată din Constanța sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. În plus, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 6.30, polițiști din Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Totodată, bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
De asemenea, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii