Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șicanare în trafic O femeie a tras o sperietură groaznică provocată de un copil. Părinții au ajuns la Poliţie

ro

15 Jan, 2023 12:36 1667 Marime text
Șicanare în trafic, foto: pexels O șicanare în trafic a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 14 Ianuarie 2023, ora 19:30, la intersecția străzii Toporași cu Șoseaua Giurgiului din Sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit DGPMB, Secția 16 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, în urma unei șicane, cu un alt participant la trafic, o persoană, ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de acesta, ar fi tras cu un pistol în direcția apelantei, provocându-i o stare de temere., scrie infortraficromania.ro.

În urma celor sesizate, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secției 16 Poliție au efectuat verificări în zonă, iar la scurt timp au depistat autoturismul în cauză.

S-a procedat la legitimarea ocupanților, un bărbat și 2 femei. Fiind întrebat despre cele sesizate, bărbatul a declarat faptul că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, ar fi tras cu un pistol de jucărie. Totodată, în zona adiacentă a fost identificat și minorul, care avea asupra sa pistolul de jucărie și bile din material plastic, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 16 Poliție. De asemenea, în cursul acestei zile, un bărbat a sesizat DGPMB -Secția 2 Poliție, cu privire la faptul că, în zona Sectorului 1, dintr-un auto s-a tras cu un pistol de jucărie, cu bile din material plastic, asupra vehiculelor în mers, dar acesta nu se mai afla la fața locului și nu a dorit să ofere mai multe detalii.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că în ambele cazuri sunt implicate persoanele depistate în această seară.

În acest sens, părinții minorului în cauză au fost sancționați contravențional, de polițiștii, conform prevederilor Legii nr. 61/1991R, cu suma de 1.000 de lei fiecare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii