Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sex comercial" cu fete de 11 ani

ro

02 Oct, 2009 02:58 5771 Marime text

Iulian Blănariu, bărbatul acuzat de pedofilie, dar condamnat de Tribunalul Constanţa pentru raport sexual cu un minor, a dat declaraţii din nou în faţa judecătorilor, de data asta fiind vorba despre instanţa Curţii de Apel.

În spatele uşilor închise publicului, dat fiind că este vorba despre un proces cu minori, bărbatul le-a povestit magistraţilor că el, de fapt, avea relaţii stabile cu alte femei la momentul la care a întreţinut raporturile sexuale cu cele două minore, de zece şi 11 ani. Cu minorele, a spus Blănariu, a fost vorba doar despre „un sex comercial", dat fiind că nu a trebuit să le dea mai mult de 30.000 de lei vechi. Tot ieri au fost audiate şi cele două părţi vătămate, verişoarele care, în anul 2006, au întreţinut raporturi sexuale cu bărbatul. Ulterior, avocatul lui Iulian Blănariu a pledat în favoarea clientului său. Instanţa a amânat pronunţarea unei decizii pentru data de 8 octombrie. Tribunalul Constanţa l-a condamnat pe Blănariu la o pedeapsă cu închisoare de şase ani şi jumătate, după ce a schimbat încadrarea juridică din viol în raport sexual cu un minor, limitele de pedeapsă fiind astfel mai mici. Bărbatul fusese trimis în judecată şi pentru corupţie sexuală şi răspândirea materialelor pornografice, dar instanţa l-a achitat pentru ultima dintre infracţiuni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 17 Oct, 2010 01:47 vrei sa fin an preuna
  • andrei 17 Oct, 2010 01:47 fevreau nu stiu tu da ca ma vrei
  • eujit 05 Sep, 2010 09:29 nas vrea asa ceva
  • navodaeanca disperata 02 Oct, 2009 09:38 Sa se faca anchete si la nivel de consilieri ai primariei Navodari.Intrebatii de ce in PSD tineret nu mai au fete? Sunt nenorociti ! Si chiar cum se comporta multi dintre consilieri cu bietele fete. si cati interlopi fac trafic cu carne vie la navodari? alias mare PSDist Gherasim si ........stie politia Navodari