Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalagii din Babadag, în arest

ro

11 Aug, 2012 02:57 1585 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au pornit acţiunea penală şi au propus reţinerea inculpaţilor Ismail Demir şi Regep Demir pentru infracţiunile de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În data de 9 iulie, cei doi i-au înjurat şi i-au ameninţat cu moartea pe un poliţist şi pe un jandarm care făceau parte dintr-o echipă mixtă ce acţiona pe raza oraşului Babadag. Regep Demir l-a agresat fizic pe lucrătorul de poliţie, aplicându-i mai multe lovituri, chiar şi după ce victima a căzut la pământ, iar în timp ce lucrătorul de poliţie era bătut, Demir Ismail l-a agresat fizic pe jandarm, căruia i-a aplicat o lovitură de pumn în faţă.

Joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, care a preluat cauza în vederea efectuării urmăririi penale de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru faptele comise.

Pe numele celor doi bărbaţi au fost emise mandate de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile, iar cercetările vor continua cu inculpaţii în stare de arest.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii