Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Ovidiu! Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv

ro

11 Mar, 2017 08:52 2798 Marime text
La data de 10 martie, trei indivizi suspectaţi că ar fi participat la scandalul de la Ovidiu şi ulterior la Lumina au fost prezentaţi Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru numitul R.S., iar pentru celelalte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Numitul R.S. a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Conform Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa R.S. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente si tulburare ordinii si linistii publice, prev. De art.371 C.p. (doua fapte).
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în data de 05.03.2017, in jurul orei 14:00, împreună cu mai multe persoane înarmate cu obiecte contondente, inculpatul R.S. s-a deplasat la intersecția dintre strada naționala și strada Delfinului, de pe raza orașului Ovidiu, ocazie cu care, prin manifestări verbale și etalarea obiectelor contondente pe care le aveau asupra lor, au adresat amenințări cu acte de violență unui alt grup de persoane care se afla în aceeași zona, prilej cu care au tulburat ordinea și linistea publica, provocand blocarea traficului din intersecția respectivă.
 
În data de 07.03.2017, în jurul orelor 09:00, în timp ce se afla pe strada Narciselor, din localitatea Lumina, inculpatul R.S. a avut o altercație verbală cu persoana vătămată R.A., în urma căreia a agresat-o pe aceasta cu ajutorul unei bâte, lovind-o în zona antebratului drept și a capului, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un numar de 45-50 de zile de ingrijiri medicale, manifestare care a provocat tulburarea ordinii și linistii publice în zona respectivă.
 
Potrivit IPJ Constanţa, urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu i-au identificat și reținut pe R.S., în vârstă de 37 de ani, R.I., în vârstă de 22 de ani și RP., în vârstă de 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii