Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Doi bărbați reținuți în urma unui scandal într-o sală de jocuri din localitatea Ovidiu

ro

05 Apr, 2024 15:31 556 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
La data de 4 aprilie 2024., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 24 de ani, respectiv 31 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Astfel, la data de 29 martie 2024, în jurul orei 21.00, pe fondul unui conflict spontan, aceștia ar fi provocat scandal și ar fi agresat fizic un bărbat, de 33 de ani, în incinta unei săli de jocuri de noroc din orașul Ovidiu.
 
Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 4 aprilie 2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus, față de cei doi, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din Ovidiu!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii