Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal între bărbați în județul Constanța Percheziții într-un dosar de lovire sau alte violențe. Ce au descoperit oamenii legii

ro

05 Apr, 2022 16:02 1481 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ din timpul unei percheziții, Sursa: ZIUA de Constanța
 
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 26 martie a.c., pe fondul unui conflict spontan, cei 5 ar fi agresat fizic 2 bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto, la locuințele bărbaților în cauză, din localitatea Culmea, informează IPJ Constanța. 

Au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 macete, 2 boxuri metalice, un topor, 4 cuțite de diferite dimensiuni și 2 spray-uri iritant lacrimogene.

Cei 5 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă., a mai transmis sursa citată. 

În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii