Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții după un scandal monstru în Ovidiu! Începe procesul

ro

22 Jul, 2022 14:02 2657 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

 Final de anchetă în cazul celor cinci persoane din Culmea, județul Constanța, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cei cinci au fost trimiși în judecată.

Ieri, judecătorii din Constanța au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-i pe cei cinci inculpaţii și a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
Decizia nu este una definitivă, ea putând fi contestată la instanța superioară.
 
În luna aprilie 2022, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară și șapte mandate de percheziție auto, la locuințele bărbaților în cauză, din localitatea Culmea.
 
Acțiunea a fost desfășurată în contextul unor cercetări specifice într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
Polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
 
Conform anchetatorilor, pe fondul unui conflict spontan, cei 5 ar fi agresat fizic 2 bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Potrivit IPJ Constanța, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 macete, 2 boxuri metalice, un topor, 4 cuțite de diferite dimensiuni și 2 spray-uri iritant lacrimogene.
 
Cei 5 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cântăreț de manele, înjunghiat în Mamaia! Trei persoane sub control judiciar (VIDEO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii