Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un bărbat înarmat și recalcitrant a atacat cu un cuțit un grup de persoane la un concert din Piața Ovidiu (VIDEO)

ro

02 Oct, 2023 15:40 1059 Marime text
Foto+video: Jandarmeirei RomânăSâmbătă seară, în jurul orei 22.00, jandarmii constănțeni au intervenit pentru a imobiliza un bărbat înarmat și recalcitrant care atacase cu un cuțit un grup de persoane

Potrivit Jandarmeriei Române, în timp ce asigurau măsurile de ordine publică la un concert din Piața Ovidiu, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost informați de către participanții la eveniment că o persoană din public adresează injurii spectatorilor. 

„Jandarmii l-au identificat pe bărbat și l-au legitimat. Cu ocazia verificărilor, bărbatul, care era sub influența băuturilor alcoolice, a continuat să fie recalcitrant, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional conform legii 61/1991 şi scos din incinta evenimentului.

După aproximativ 40 de minute, jandarmii l-au reperat din nou pe bărbat, care avea de această dată un cuțit în mână cu care amenința o persoană“ - au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Române. 


Jandarmii au intervenit imediat, luându-i cuțitul și imobilizându-l.

Cel în cauză a fost condus de jandarmi la Secția 3 Poliției Constanța unde a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: 

Inconștientă în trafic la Constanța! Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii