Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase ani de la moartea eroului pompier sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru

ro

06 Jun, 2022 09:46 1996 Marime text


Azi, 06 iunie 2022, se împlinesc șase ani de la moartea eroului pompier sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru.

Conform MAI, sublocotenent (p.m.) Luchian Dumitru Răzvan a decedat în data de 6 iunie 2016, în timpul intervenţiei pentru stingerea unui incendiu puternic la o fabrică din localitatea Jilava.

„Regretatul nostru coleg, sublocotenent post-mortem Luchian Răzvan Dumitru, născut la 24 iunie 1981, a fost încadrat în Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Codrii Vlăsiei” al județului Ilfov, din data de 01 septembrie 2006 până în data de 06 ianuarie 2015, iar din 07 ianuarie 2015 până la pierderea acestuia și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, ocupând funcția de subofițer operativ principal la Detașamentul Buftea – Garda Măgurele. În tot acest timp, în îndeplinirea misiunilor, eroul pompier a dat dovadă de dârzenie, calități morale deosebite, curaj, devotament și spirit de sacrificiu. Suntem cu toții cuprinși de durere. A părăsit familia noastră un tânăr pentru care viața s-a încheiat brusc. Nimic nu va mai fi la fel de aici înainte pentru noi. A pierit ca un erou și va rămâne un erou. Nimic și nimeni nu ne va face să-l uităm. Bunul Dumnezeu să așeze sufletul său în ceata drepților, pomenirea să-i fie veșnică, iar familiei îndurerate să dea mângâiere şi alinare. Dumnezeu să-l ierte!“, se arată într-un mesaj al colegilor.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Moment de reculegere în fața IPJ Constanța!
Trei ani de la moartea subinspectorului Cristian Amariei. Cine sunt eroii MAI


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii