Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sarbatoare la Scoala 3 din Navodari

ro

29 May, 2009 02:34 9103 Marime text
ziua_scolii_nr3_tudor_arghezi_navodari_01.jpgPentru Şcoala Nr. 3 „Tudor Arghezi" din Năvodari este sărbătoare. „Zilele Şcolii" sunt la ediţia a doua şi se bucură de un real succes, mai ales în rândul elevilor. 

Deschiderea festivităţilor a avut loc ieri, la Centrul Cultural din Năvodari, în prezenţa reprezentanţilor Şcolii Nr. 1 „George Enescu" şi ai Şcolii Nr. 2 „Grigore Moisil", a cadrelor didactice, dar şi a părinţilor. Activitatea a continuat la Şcoala Nr. 3 „Tudor Arghezi", cu diferite concursuri şi spectacole. Elevii au participat la competiţii ce aveau denumiri speciale pentru a-i atrage: „Vreau să fiu vedetă" (concurs de interpretare), „În lumea lui ştie tot" (concurs de cultură generală), „Magia matematicii" (concurs de matematică), „Dobrogea ţinut de legendă" (concurs de cultură generală), „Tduror Arghezi în imagini" (expoziţie de desene) etc. De asemenea, copiii au evoluat la două întreceri de fotbal, una adresată claselor I-IV, iar cealaltă, claselor V-VIII. Imaginaţia şi abilităţile fizice au fost testate în cadrul unor competiţii de gimnastică şi prin realizarea unor frumoase desene pe asfalt. Astăzi, sărbătoarea se încheie cu un program artistic şi o masă festivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexandra 19 Oct, 2009 19:28 aia este colega mea cu colegul meu adina si dragos iar blondu de acolo este eugen:p:p eu am dansat un dans cu fetele andreea balan superwoman