Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii fac un apel public Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, acuzat de viol, cere să fie eliberat

ro

10 Jun, 2016 00:00 2441 Marime text


Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa, cercetat în stare de arest preventiv sub acuzaţia de viol, cere să fie pus în libertate!
 
Boţ a atacat cu contestaţie decizia prin care Judecătoria Constanţa a dispus arestarea sa. Solicitarea medicului de punere în libertate va fi trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă în acest caz.
 
În paralel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul cauzei şi fac un apel public către toţi părinţii care au mers cu micuţii lor la acest medic, cerându-le să îi sesizeze în cazul în care bănuiesc că acesta s-ar fi comportat anormal în tratamentul copiilor lor.
 
„Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea”, spun procurorii.
 
Fetiţa de 11 ani le-a povestit părinţilor că medicul ar fi dezbrăcat-o complet şi ar fi agresat-o sexual. Practic, fetiţa s-a dus la medic cu tatăl ei, care a rămas pe hol în aşteptare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii