Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:59 24 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română face un anunţ important Este vizat şoferul cu numărul anti-PSD

ro

03 Aug, 2018 13:36 1633 Marime text
Având în vedere interesul public major în ceea ce privește circulația pe drumurile publice din România a unui autoturism înmatriculat în Suedia, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.

În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CS 03 Aug, 2018 13:56 Articolul e nevinovat, vinovati sunt incompetentii din politie! Mama mia, ce-a ajuns politia in zilele noastre! Ma refer deopotriva la institutie si la majoritatea politistilor care-o formeaza. De fapt, ce pretentii sa avem cu asemenea conducere a acesteia. La toate nivelurile ei se gasesc numai sinecuri, mai ales dupa iesirea masiva a celor peste 20000 de politisti cu experienta! Astia de-acum, oportunisti (ahtiati dupa functii, grade, carti de vizita si salarii), neprofesonisti (analfabeti functional) si efeminati! Vai de steaua (si stelele lor).