Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Deznodământul misiunii de salvare Pericol în portul Belona din Eforie Nord. Ambarcațiune eșuată. Șapte persoane se aflau la bord (galerie foto+video)

ro

04 Aug, 2020 14:47 3123 Marime text
S-a dat alarma în portul Belona din Eforie Nord! O ambarcațiune în care se aflau șapte persoane a eșuat. Au fost alertați salvatorii din cadrul ISU Dobrogea.

UPDATE:

Din fericire, deznodământul misiunii de salvare a fost unul fericit, iar toate cele șapte persoane care se aflau la bordul ambarcațiunii au fost salvate.

Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, a făcut următoarele precizări:

În Eforie Nord, a intervenit ambarcațiunea de la Punctul de salvare acvatic pentru a trage la mal o ambarcațiune în pericol de răsturnare din cauza vântului puternic. Din fericire, colegii mei au reușit să o repoziționeze și să salveze cele 7 persoane aflate pe ea, fiind scoase în siguranță, la mal.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica, spune că la operațiunea de salvare de la Eforie pe ambarcațiunea ISU erau și 3 scafandrii de la ISU Brașov, fiind dintre cei detasați pe litoral. 




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ginel 05 Aug, 2020 15:02 Marina aia are o intrare foarte ingusta, aproape de tarm, care nu e dragata. Tot weekendul am fost pe plaja aia si am tot vazut barci care s-au tot infipt la intrarea din marina aia. Si aia din Constanta de la Tomis nu lasa barcile sa acosteze, nici macar cand sunt valuri. Cea mai apropiata marina in care poti sa intri sigur in zona aia e Mangalia care e la 30km mai la sud.