Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedeapsă micşorată de la 13 la 10 ani

ro

27 Feb, 2013 21:57 1590 Marime text
Sali Salim, de 57 de ani, din municipiul Medgidia, condamnat la 13 ani pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de omor, a primit o pedeapsă mai mică.

Completul de judecată 4 Apel, format din judecătorii Damian Marius Mitea şi Dan Iulian Năstase, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, a admis apelul formulat de Salim, reducând condamnarea iniţială de 13 ani la una de zece ani. Sali Salim a fost încătuşat în dimineaţa zilei de 24 iunie 2012, ora 04.00, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat ca stare de fapt că, „la data de 23 iulie 2012, în jurul orei 18.00, inculpatul i-a aplicat victimei Derviş Razim, în vârstă de 44 de ani, o lovitură cu vârful metalic ascuţit al unei coase în zona toracică posterioară stângă şi i-a provocat o hemoragie puternică, ce a condus în scurt timp la moarte, survenită în spital, prin anemie acută gravă, consecutivă plăgii înţepate-tăiate toracice stângi, penetrante şi transfixiante pulmonar".

Cei doi s-au certat care să ia primul baloturile de lucernă de pe un teren agricol de la marginea municipiului Medgidia (cu acordul proprietarului terenului, care curăţa sola pentru lucrări viitoare).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii