Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militar încătuşat de DIICOT pentru trafic de droguri. Decizia finală, luată la Constanţa

ro

20 Apr, 2016 00:00 1901 Marime text


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea lui George Victor Guzmin, caporal în cadrul Unităţii de Radiolocaţii Sulina. Militarul este bănuit de trafic de droguri de risc şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2014 - 2016, inculpatul a cultivat, deținut, oferit și comercializat canabis mai multor consumatori de pe raza oraşului Sulina. Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare, a fost identificată o cultură de canabis, fiind ridicate cantitatea totală de 1.920,5 grame de canabis şi alte bunuri de interes pentru cauză (lămpi de câte 600 W pentru înflorirea plantelor de canabis, ventilatoare, dispozitiv de măsurat temperatura şi umiditatea, dezumidificator, pământ, grinder metalic, cântar etc.)“, potrivit DIICOT.
 
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea (Serviciul de Acţiuni Speciale), Poliţiei oraş Sulina şi Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării.
 
Guzmin va fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă. Oricare va fi decizia instanţei, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii