Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mami și cu tati te vor iubi mereu!“ Sebi, micuțul decedat în accidentul din Marea Britanie, a fost adus în Constanţa

ro

09 Jul, 2016 00:00 3257 Marime text
Sebi, băiețelul de șapte ani din Constanța care și-a pierdut viața în urma unui accident produs în Marea Britanie, a fost adus în România, „la casa lui de unde nu o să mai plece niciodată!“. Transportarea trupului neînsuflețit al celui mic din Anglia până în Constanța a fost posibilă cu sprijinul a zeci de părinți care s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au făcut donații pentru ca familia să poată strânge suma necesară.
 
Maria Diana Movilă, mama băiețelului, a postat un mesaj de mulțumire în mediul online, exprimându-și recunoștința față de toți cei care le-au fost alături. „Bună ziua! Suntem părinții minunatului nostru copil Sebastian, care nu mai este lângă noi, dar va rămâne veșnic în inimile noastre! Vrem să vă mulțumim că ați fost lângă noi în aceste momente grele, am reușit să ne aducem îngerașul acasă, unde el voia, și să îl ducem la casa lui, de unde nu o să mai plece niciodată!“, așa și-a început mămica mesajul de mulțumire.
 
„Încă o dată și nu numai o dată, vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în aceste momente dureroase, pentru că toți ne-ați dat putere cu gândul sau cu fapta să putem încerca să mergem mai departe! Vă mulțumim mult de tot pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi! Dumnezeu să aibă grijă de tine, îngeraș mic, și mami cu tati te vor iubi mereu!“, a mai scris mama lui Sebi.
 
Sebastian Constantin Movilă, în vârstă de numai șapte ani, a murit în urma unui accident rutier produs în data de 11 iunie, pe autostrada M57, în Knowsley, Anglia. Potrivit presei britanice, tragedia a avut loc la 7.20 dimineața, în apropiere de Prescot, în urma ploilor torențiale care au provocat inundații în întreaga regiune.
 
Pentru aducerea lui Sebi acasă, familia a avut nevoie de suma de 2.500 de lire sterline, bani care s-au strâns în urma solidarității demonstrate de părinții români de pretutindeni.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii