Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. Județul Constanța Trei bărbați au murit și unul este rănit grav în urma unui accident rutier între Topraisar și Mereni (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Nov, 2021 11:55 34688 Marime text
  • Accident rutier între Topraisar și Mereni.

UPDATE: 8. Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 391, între localitățile Topraisar și Mereni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a ambilor conducători auto, precum și a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

UPDATE 7-Oficial de la ISU Constanța 

În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier intre 2 autoturisme pe DJ391 intre localitatile Topraisar si Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau 4 victime, din care 3 încarcerate. Din primele momente au fost alocate  2 ASAS , 2 SMURD B , 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD si 1 echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor incarcerate s-a inceput protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele 3 persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a 4 victima a fost transportată de echipajul SAJ la spitalul județean Constanța, aceasta fiind in stare critică.

UPDATE 6

Cei trei bărbați decedați sunt din Mereni, iar victima transportată la spital este din Topraisar.

Primarul Guriță Dumitru din Mereni a declarat că cele trei victime decedate sunt din localitate de la el.

„Toți tineri, Dumnezeu să îi ierte. Este păcat. Persoana care a plecat la spital este din Topraisar”, a transmis primarul. 

UPDATE 5

Din nefericire, trei bărbați au murit în urma accidentului. 

UPDATE 4

Medicii nu au mai putut face nimic. Și o a doua victimă a decedat. 

UPDATE 3

O victima din accident, barbat, care prezintă traumatism abdominal, a fost preluata de Saj B2, sunt in drum spre Spital. Stare victimei este critică, a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

 UPDATE 2 

Din cele trei victime resucitate, una a decedat

UPDATE 1 

Trei victime sunt resuscitate. 

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină între Topraisar și Mereni.
Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme. 

În urma impactului, au rezultat patru victime, dintre care două victime încarcerate. 

Potrivit surselor de la fața locului, accidentul s-a soldat cu victime decedate.

La fața locului se află două  Autospeciale cu Apă şi Spumă, două Smurd B, un Smurd C, o Descarcerare, Elicopter SMURD și un SAJ.
                                                
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii