Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie organizată de Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ pentru reabilitarea unui pavilion (document)

ro

29 May, 2018 00:00 2436 Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa, anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţie publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii hidroizolaţii la pavilionul A din cazarma 1369“, în valoare estimată de 63.781 de lei.
 
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192, Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa, anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţie publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii hidroizolaţii la pavilionul A din cazarma 1369“, în valoare estimată de 63.781 de lei.
 
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14.06.2018, ora 15.00. Ofertele depuse vor fi deschise pe data de 14.06.2018, ora 15.00. Ofertanţii vor demonstra că au executat lucrări similare, în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de minimum 63.000 de lei fără TVA, la nivelul unuia sau a maximum trei contracte.
 
Pavilionul A, cu destinaţia „birouri“, are regim de înălţime P+4 etaje şi se află în administrarea Ministerului Apărării Naţionale. Executantul va efectua următoarele lucrări: va desface hidroizolaţia veche, va tura şapă, va repara tencuiala aticului, va înlocui sifoanele de pe pavilion şi va efectua racordarea la sistemul de colectare a apelor pluviale, va monta bariera de vapori şi stratul de difuziune, va monta dispozitive pentru comunicarea stratului de difuziune cu atmosfera, va monta pe atic şorţurile din tablă zincată.
 

Date din caietul de sarcini

 
Constructorul este obligat să asigure organizarea executării lucrărilor conform graficului de execuţie prezentat odată cu depunerea ofertei şi totodată cadrele tehnice calificate şi mijloacele tehnologice care să conducă la respectarea strictă a prevederilor caietelor de sarcini. Este obligat, de asemenea, ca, prin mijloace proprii sau prin colaborare cu unităţi de specialitate, să efectueze pe cheltuiala sa toate încercările şi determinările care să certifice corectitudinea aplicării prevederilor caietelor de sarcini. În cazul în care se dovedesc necesare verificări suplimentare, la cererea în scris a beneficiarului, contra cost suportat de constructor, constructorul va asigura efectuarea încercărilor sau a determinărilor respective. La rândul său, beneficiarul va controla permanent execuţia lucrărilor prin responsabilul de lucrări şi va interveni în cazul încălcării prevederilor caietelor de sarcini, mergând până la întreruperea execuţiei, cu luarea măsurilor de remediere. Executantul are obligaţia de a nu acoperi lucrările ce devin ascunse fără  aprobarea achizitorului şi de a întocmi un procese-verbale pentru fiecare lucrare de acest fel. Nu se va trece la o următoare etapă decât după recepţia cantitativă şi calitativă a celor anterioare.
 
În cazul îmbunătăţirii soluţiilor constructive, beneficiarul are dreptul de a modifica şi (sau) completa capitolele corespunzătoare din caietele de sarcini. Aplicarea modificărilor şi (sau) completărilor devine obligatorie pentru constructor, după comunicarea în scris de către beneficiar. În măsura în care prin aplicarea modificărilor şi (sau) a completărilor aduse soluţiilor constructive iniţiale rezultă modificări substanţiale ale tehnologiei de execuţie, aceasta va fi pusă în acord de către beneficiar (autoritate contractantă) cu constructorul, ţinând seama de respectarea termenelor de punere în funcţiune. Tehnologia de execuţie a lucrărilor de reparaţii a fost întocmită în conformitate cu standardele în vigoare. Totodată, ca urmare a evoluţiei permanente a pieţei materialelor de construcţii, există posibilitatea ca tehnologia de aplicare a acestora să nu corespundă în totalitate cu prevederile de mai jos. În acest sens, constructorul are obligaţia de a prezenta autorităţii contractante fişele tehnice ale materialelor de pus în operă pentru a fi aprobata tehnologia de lucru.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţii de decizie responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Tarăbuţă Octavian; Nan Laurenţiu; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Tîrşoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Maftei Cristina Letiţia.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii