Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial de la IPJ Judeţul Constanţa. Minor băut şi fără permis. Cu scuterul în gardul din faţa primăriei. Două victime. Intervine SMURD

ro

03 Aug, 2018 03:22 2769 Marime text
În această noapte a avut loc un grav accident de circulaţie în comuna Ciobanu, judeţul Constanţa.

Potrivit informaţiilor noastre două persoane, care se plimbau pe la miezul nopţii cu scuterul prin localitate, din cauza netenţiei în conducere au ajuns în gardul din faţa primăriei.

În ajutorul lor, pentru acordarea de îngrijiri medicale, a fost trimis un echipaj de la SMURD Hârşova.

Poliţia a declanşat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum a avut loc evenimentul rutier.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanta

În data de 02.08.2018, ora 23:04, un tânăr, de 17 ani, a condus un motoscuter, de 125 cmc, neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, din direcţia centru către Hârşova şi, ajungând la intersecţia cu str. Vasile Alecsandri, a pierdut cotrolul direcţiei spre dreapta, intrând în coliziune cu un gard.
 
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de moped,precum şi a unui minor, de 15 ani, pasager pe locul din spate.
 
Conducătorul motoscuterului emana halenă alcoolică şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel i s-au recoltat probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.
 

 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii