Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. O săptămână de la moartea creatorului de modă, Răzvan Ciobanu. Cum arată acum locul accidentului (galerie foto+video)

ro

06 May, 2019 12:42 6388 Marime text
A trecut o săptămână de la moartea creatorului de modă, Răzvan Ciobanu, într-un teribil accident rutier în apropiere de localitatea Săcele, județul Constanța. 

Astăzi, de Paștele Morților, în locul în care și-a găsit sfârșitul Răzvan Ciobanu au fost aprinse mai multe lumânări și au fost aduse flori de liliac alb. 

În memoria celui care a fost Răzvan Ciobanu a fost adusă și o cruce pe care este trecut numele creatorului de modă, data nașterii și data decesului. 

În zonă se văd încă urmele tragicului accident ce a avut loc în a doua zi de Paște. Copacii de care s-a lovit mașina condusă de designer sunt în continuare acolo. 

Reamintim că, potrivit IPJ Constanţa, în data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 polițiștii au fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un barbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele și ajungând la intrarea în localitatea Sacele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra  autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fata locului a conducătorului auto, identificat ca fiind creatorul de modă, Răzvan Ciobanu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii