Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:42 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Amenzi pentru persoanele care nu respectă măsura carantinei la domiciliu

ro

30 Dec, 2021 16:11 969 Marime text
Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au verificat mai multe persoane plasate în carantină. Mai multe persoane, care nu au fost găsite la domiciliu au fost sancționate de oamenii legii. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 persoane (un bărbat și o femeie), față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.
 
Tot la data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 bărbați, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.
 
De asemenea, la data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.
 
Nu în ultimul rând, la data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei.

Sursa foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița Năsăud
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii