Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Accident rutier între Murfatlar şi Ciocârlia. O persoană, decedată. Trafic blocat (galerie foto)

ro

24 Sep, 2019 10:58 21158 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia. În aceste momente, drumul este blocat.

Un autoturism BMW a ajuns pe contrasens.

Potrivit SAJ Constanţa,  două persoane au fost rănite în urma evenimentului. Una dintre victime este conștientă iar celei de-a doua i se efectuează protocol de resuscitare la faţa locului.

La locul accidentului sunt prezente un echipaj SMURD Medgidia şi elicopterul SMURD.

Potrivit IPJ Constanţa, din primele date, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. A rezultat vătămarea corporală  gravă a conducătorului auto. Poliţiştii efectuează cercetări la fața locului.

Din nefericire, ocupantul locului din spate a fost declarat decedat la fața locului iar șoferul a suferit atac de panică. Acesta a refuzat transportul la spital.

IPJ Constanţa transmite că "este vorba despre un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani dinspre Ciocârlia către Murfatlar. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum - carosabil umed -, autoturismul a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului, a rezultat decesul unui pasager, bărbat de 70 ani, și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 3 Murfatlar – Cobadin, în zona localităţii Ciocârlia de Sus, judeţul Constanţa.



Sursă foto: Facebook/ Radare & Filtre-> Constanta şi  Info Trafic Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii