Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf armat la un magazin de bijuterii. Autorii au fost prinşi la graniţă. Printre ei şi un tânăr din Constanţa. Unde a fost atacul

ro

30 Mar, 2019 04:51 4677 Marime text
Poliţiştii au reuşit să îi prindă pe autorii jafului armat comis la o bijuterie din Zalău, aceştia fiind trei tineri din judeţele Satu Mare şi Constanţa, care au fost reţinuţi când încercau să fugă din România.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj transmis, ieri, cei trei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată, comisă în 19 martie la o bijuterie din Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa. Aceştia au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României. Faţă de cei trei a fost dispusă măsura reţinerii, iar vineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată", se arată în documentul citat.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii