Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni la regimul rutier

ro

15 May, 2012 00:00 965 Marime text

Poliţiştii Serviciului Rutier au identificat în trafic, pe DN.39, pe Dan P., de 32 de ani, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (fiind înregistrat la examinarea cu aparatul etilotest cu valoarea de 0,47 alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii Serviciului Rutier au identificat în trafic, în municipiul Constanţa, pe George-Cristian G., de 28 de ani, care conducea un autoturism în condiţiile în care avea suspendat acest drept.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală au identificat în Valul lui Traian, pe Nicuşor Cătălin B., de 24 de ani, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism şi a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii Secţiei 4 Rurală au identificat în trafic, pe raza localităţii Cobadin, pe Nicolae R. B., de 27 de ani, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii Secţiei 7 Rurală au identificat în trafic, pe raza localităţii Ciobanu, pe Aurelian N., de 35 de ani, care, fără a deţine permis, a condus un autoturism ale cărui serii (şasiu şi motor), nu corespundeau cu cele din certificatul de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru nerespectarea dispoziţiilor OUG 195/2002 R.

Poliţiştii Secţiei 7 Rurală au identificat în trafic, pe raza localităţii Pantelimon, pe Daniel S., de 38 de ani, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru nerespectarea dispoziţiilor OUG 195/2002 R.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii