Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezastru în noaptea de Buna Vestire. Alertă la pompieri. Mai multe case afectate de incendiu în Constanţa (galerie foto+video)

ro

25 Mar, 2019 01:50 6273 Marime text
Un incendiu a fost anunţat, în urmă cu câteva minute, în noaptea de Buna Vestire, în municipiul Constanţa, pe strada Steagului din cartierul Coiciu.

Potrivit primelor informaţii ale apelantului incendiul s-ar fi declanşat, din cauze necunoscute, şi ar fi cuprins acoperişul imobilului.

Sosiţi la locul evenimentului militarii au constatat că de la acesta au mai fost afectate mai multe imobile, toate fiind foarte aproape unul de altul, focul extinzându-se cu repeziciune.

La intervenţie sunt patru autospeciale cu apă şi spumă, trei echipaje de poliţie şi o ambulanţă de la SAJ Constanţa.

Din fericire nu sunt victime.
 
Aici se află, la această oră, şi echipe de specialişti de la distribuitorii de energie electrică şi gaze.

Potrivit unui bilanţ provizoriu în urma incendiului au fost afectate trei imobile: două de pe strada Andrei Mureşanu, şi una pe Steagului.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, la locul evenimentului au intervenit 21 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentelor de pompieri Palas şi Fripis. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp și au fost afectate şi acoperișurile a doup case învecinate pe o suprafață totală de 50 mp ( toate pe suprafață de aprox 150 mp).

Cauza probabilă este un scurt circuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vecin 25 Mar, 2019 12:01 Mai mult că sigur a luat foc de la coșul de fum , pe zi ardeau ceva cauciuc sau plastic ieșea un fum foarte negru și înecăcios !
  • Jean Valjean 25 Mar, 2019 02:18 In Romana cand vor fi instalate hidrante pe toate strazile,? Daca nu, totul se face scrum pana la sosirea pompierilor!