Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Grav accident rutier în judeţul Tulcea. Trei victime. Pentru doi bărbaţi nu s-a mai putut face nimic (galerie foto)

ro

17 Jun, 2019 00:49 15636 Marime text
Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant.

Florentin Daciu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea spune că „în accident a fost implicat un singur autoturism în care erau trei persoane de sex masculin, iar o persoană (șoferul) a fost descarcerată, a intrat în stop-cardio respirator, a răspuns manevrelor de resuscitare, și a fost preluată și transportată de ambulanța SAJ la spital.


Totodată unul din pasageri a fost de asemenea preluat de ambulanța SAJ și transportat la spital”.

Daciu mai spune că „din nefericire, pentru cea de a treia victimă, a fost pronunțat decesul de către medicul de pe ambulanță”.

Oficialul de la ISU Delta Tulcea a mai declarat că s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD, şi şase subofițeri, la fața locului participând la intervenţie şi două ambulanțe SAJ și echipaje de poliție.

UPDATE: Potrivit surselor noastre, nici şoferul nu a mai rezistat până la spital, murind în ambulanţă. 

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii