Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu mai multe persoane rănite, în Tulcea. Implicat, un șofer de 19 ani

ro

12 Dec, 2022 11:00 4725 Marime text
 foto: IPJ Tulcea Un eveniment rutier a avut loc ieri, 11 decembrie, în municipiul Tulcea. 

Un bărbat, în vârstă de 19 ani, din localitatea Nalbant, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani din localitatea Frecăței, județul Tulcea.



Oficial de la IPJ Tulcea 

La data de 11 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări effectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 19 ani, din localitatea Nalbant, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani din localitatea Frecăței, județul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 19 ani și a altor 2 pasageri din auto.

Ambii conducători auto dețineau premise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii