Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Șofer ucrainean, rănit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul în Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

18 Feb, 2023 08:03 2138 Marime text
foto: IPJ Tulcea
UPDATE 

Traficul a fost reluat în ambele sensuri. 



În noaptea de 17/18 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 31 de ani, din Ucraina, care conducea un autotren pe DN22 A, dinspre localitatea Nalbant, către localitatea Cataloi, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă., informează IPJ Tulcea. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ., mai transmite sursa citată. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În prezent, traficul rutier este blocat.



Oficial de la ISU Delta Tulcea

În această noapte, în jurul orei 02:50, pompierii tulceni au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul național DN22A, în apropiere de localitatea Nalbant, județul Tulcea.

În accident a fost implicat un TIR în care se afla doar șoferul acestuia (un bărbat în vârstă de 31 de ani). Acesta a pierdut controlul volanului, lovind un copac.

Pentru gestionarea situației de urgență, a fost mobilizat un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

 Șoferul TIR-ului a fost preluat de echipajul SAJ aflat la fața locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de urgență Tulcea.

Salvatorii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații.


foto: ISU Delta Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii