Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului în această dimineață. Unde sunt restricții

ro

18 Feb, 2023 07:58 1394 Marime text
foto cu rol ilustrativ: infotraficromania.ro
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22A, la kilometrul 11+700 de metri, în zona localității Nalbant, județul Tulcea, un TIR înmatriculat în Ucraina s-a răsturnat, rezultând rănirea ușoară a șoferului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind reduse.
 
Pe DN 2, în localitatea Cristești, județul Iași, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre
care un șofer este încarcerat, conștient, se încearcă descarcerarea sa

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției care se află la fața locului, pentru efectuarea cercetărilor ce se impun.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu valori de trafic scăzute.
 
Pe DN 1 Ploiești - Brașov, la kilometrul 99, în afara localității Breaza, județul Prahova, pe sensul de mers către Ploiești, se efectuează lucrări de reparații asupra carosabilului, ca urmare a surpării terasamentul drumului. Din acest motiv, circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a direcției Brașov - Ploiești.
 
Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, tronson kilometric 246 - 251, în zona localității Boița, județul Sibiu, pe sensul de mers către Sibiu, se efectuează mai multe lucrări de reparații.

Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare, iar pe alocuri cu piloți de trafic.

 
Sfătuim șoferii să circule prudent, cu viteză redusă și atenție sporită!, avertizează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii