Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, în faţa judecătorilor Puşi în libertate de Curtea de Apel Constanţa

ro

28 Oct, 2013 00:00 2828 Marime text
Cercetat pentru presupusa săvârşire a infracţiunilor de furt calificat, evaziune fiscală şi spălare de bani, fostul deputat de Ialomiţa din partea PDSR, Gabriel Bivolaru, fratele vitreg al liderului MISA, Gregorian Bivolaru, rămâne în arest.
 
Decizia este definitivă, a fost luată la finele săptămânii trecute de judecătorii Curţii de Apel Constanţa şi îi mai vizează pe Marius Ciprian Poenaru, Romeo Ovidiu Merdicos, Adrian Arhire, Gheorghe Mangalea, Marin Chihaia, Petronel Dimofte şi Paul Boamfă, toţi judecaţi în aceeaşi cauză. Cu toate acestea, tot Curtea de Apel Constanţa a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor Viorel Luca şi Marius Ionuţ Matei cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, fără încuviinţarea instanţei.

Între timp, la Tribunalul Constanţa continuă judecata în dosarul cauzei, următorul termen fiind stabilit pentru data de 13 noiembrie. Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, „inculpaţii sustrăgeau produsul petrolier din conductă prin folosirea instalaţiilor artizanale de perforare, încărcau şi transportau produsul petrolier în cisterne-bazin de 30 de tone disimulate în remorci de cereale sau în recipiente ascunse într-o autoutilitară (de unde erau transferate într-o cisternă), apoi îl transvazau în depozitele rafinăriei unui antrepozit fiscal din oraşul Năvodari, unde produsul petrolier sustras era introdus în mod fraudulos în circuitul comercial”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii