Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concucător auto fără permis urmărit în trafic de polițiștii rutieri. Suspectul, oprit în apropierea localității Ovidiu

ro

27 Jun, 2023 14:56 1502 Marime text
Polițiștii au urmărit în trafic pe DN 22C în apropierea comunei Poarta Albă județul Constanța un șofer fără permis care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care circula, pe D.N. 22C, în apropierea comunei Poarta Albă.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

„Autoturismul a fost interceptat la intrarea în orașul Ovidiu. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru  nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Vești proaste pentru șoferii din Constanța! Din parcarea hipermarket-ului Cora nu se mai poate intra direct în sensul giratoriu (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii