Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După o ceartă cu părinţii, şi-a dat foc. Avea 25 de ani şi absolvise UMC (galerie foto)

ro

21 Aug, 2019 08:03 10807 Marime text
Ieri, în jurul orei 16:40, un tânăr din Medgidia, pe numele său A. L. s-a autoincendiat în autoturismul în care se afla, un Ford Focus Sedan.
 
În vârstă de numai 25 de ani, bărbatul, absolvent al Universităţii Maritime din Constanţa, a recurs la gestul necugetat după o ceartă cu tatăl său.
Acesta a făcut un live pe contul său de socializare unde a explicat motivul faptei.
 
Tânărul a fost transportat la Spitalul linic Judeţean de Urgenţă Constanţa unde a primit îngrijirile necesare.

"Azi, în jurul orei 16:40 mă deplasam dinspre Bucureşti spre Constanţa şi la kilometrul 197 vizibilitatea era foarte redusă din cauza fumului ce iesea de sub pod. Am oprit pe banda de urgenţă şi am coborât să văd ce se întamplă. Ceea ce am vazut este greu de imaginat. Era o masină care ardea. Am sunat la 112 să trimită o maşină de pompieri, apoi am coborât la o distanţă sigură de maşină să văd dacă sunt victime. Lângă maşină, erau aşezate frumos, un portofel, un telefon şi o pereche de ochelari. Am revenit cu apel la 112 pentru a da un update şi să trimită şi o maşină de poliţie şi salvare. După ce am închis apelul am vazut un “ţăran” (om de la sat) care s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă sunt cu “băiatul din maşină”. Şocat, am întrebat care băiat şi dacă mai este în viaţă. A spus că da. M-am dus să văd victima, era arsă complet, conştientă dar de abia putea pronunţa cuvântul “apă”. Între timp a ajuns o masina de la poliţia autostrăzii, maşina de pompieri şi ambulanţa. Apoi o masină de la criminalistică (bănuiesc). Victima a fost transportată la spital. Nu stiu ce s-a întâmplat mai departe.", a scris G.R. pe un grup de socializare.

Sursă foto: Facebook / Infotrafic judeţul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii