Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi șoferi drogați, depistați în trafic în județul Constanța! Au fost întocmite dosare penale

ro

24 Oct, 2023 15:55 734 Marime text
Doi șoferi sub influența substanțelor interzise au fost depistați în trafic în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în comuna Tuzla.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Reprezentanții IPJ Constanța menționează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe D.C. 6.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Șoferi fără permis depistați în trafic în județul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii