Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorii din administraţia publică locală Constanţa Babuş, Pilat şi Tărcatu, cu dosarul amânat la Galaţi din cauza unor expertize

ro

12 Nov, 2012 00:00 3145 Marime text

Babus_-_Curtea_de_apel_Galati.jpgCurtea de Apel Galaţi a amânat judecata dosarului în care directorii din administraţia publică locală constănţeană Constantin Babuş, Ionel Pilat şi Marius Tărcatu sunt acuzaţi de luare de mită, şantaj, respectiv complicitate la luare de mită.

Conform datelor publice, judecătorii au decis ca respectiva cauză penală să fie reluată pe data de 6 decembrie, de Secţia penală şi pentru cauze cu minori, Complet de judecata A5, în vederea efectuării expertizelor dispuse.

Amintim că acest dosar a ajuns la Curtea de Apel Galaţi ca urmare a deciziei luate de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, care au admis cererea de strămutare a procesului, solicitare venită din partea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În fapt, cererea a fost adresată Curţii Supreme după două achitări succesive pronunţate la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii