Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a rămas consilierul PDL Mangalia Negrea cu doar şapte degete

ro

16 Mar, 2011 02:37 5198 Marime text
cap_8.jpgPotrivit datelor oficiale, în martie 2006, Johann Negrea a ieşit din SC Nae Interstar SRL, cesionându-i acţiunile lui Marian Oprea

Pedelistul mangaliot Johann Negrea, domiciliat în Germania, fost director comercial al SC Neptun-Olimp SA, despre care unii au susţinut că ar fi avut strânse relaţii de prietenie cu Nuredin Beinur, şi-a pierdut trei degete, în urma unui „accident privat", după cum chiar politicianul ne-a precizat. Cu toate acestea, în Mangalia umblă un zvon potrivit căruia Johann (Nae) Negrea ar fi fost „vizitat" de cămătari cărora consilierul local din Mangalia ar avea de înapoiat bani.

Negrea_Ioan_Negrea_02.jpgIncidentul în urma căruia consilierul local PDL Mangalia, Johann Negrea, fostul director comercial al SC Neptun-Olimp SA şi actual membru în Consiliul de Administraţie al OIL Terminal, a rămas fără câteva degete a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână. Potrivit unor voci din municipiul Mangalia, Johann Negrea ar fi fost pedepsit de cămătari, însă politicianul mangaliot spune că totul s-a datorat neatenţiei. „Eram la fermă (nr. în Mangalia) şi am vrut să dau nişte porumb la struţi. Când m-am dus la moară şi am vrut să montez sacul am alunecat şi mi-am prins mâna. Acum mai am degetul mare şi pe cel arătător. Nu se pune problema de recuperatori", ne-a mai spus Negrea. Potrivit acestuia, la scurt timp după producerea incidentului a fost dus de urgenţă la spital. „M-am operat la Constanţa. Degetele nu mi-au fost tăiate, ci zdrobite", a mai completat Johann Negrea. Potrivit datelor oficiale, Negrea a figurat, până în martie 2006, în SC Nae Interstar SRL, când i-a cesionat acţiunile numitului Marian Oprea. De altfel, Johann Negrea a fost partener de afaceri şi cu actualul edil al municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, cei doi figurând, în trecut, în SC Village Tour SRL. Portalul instanţelor de judecată arată că SC Nae Interstar SRL a avut litigii cu Garda Financiară Constanţa, dar şi cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului - Direcţia Generală Lucrări Publice, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Inspectoratul Teritorial în Construcţii Sud Est şi Direcţia Judeţeană de Control în Construcţii Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii