Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:51 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Samara și Adrian-Eugen Mitu au fost arestați preventiv

ro

17 Dec, 2014 00:00 2785 Marime text
Cristian Samara și Adrian-Eugen Mitu au fost arestați, ieri, de Judecătoria Constanța. Mandatele nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Tribunalul Constanța. Samara este bănuit de lipsire de liberate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi de două infracţiuni de tâlhărie calificată. Asta în timp ce Mitu este suspectat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Conform procurorilor, „la data de 09.02.2014, în jurul orelor 12.20, în timp ce persoana vătămată I. M.-G. se deplasa pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în dreptul său a oprit un autoturism marca Mercedes, din care au coborât inculpatul Samara Cristian împreună cu o persoană rămasă neidentificată până în prezent, iar după ce i-au aplicat o lovitură puternică în zona capului, persoana vătămată pierzându-şi astfel cunoştinţa, au urcat-o în autoturism“. Oamenii legii mai susțin că, „autorii, profitând astfel de imposibilitatea victimei de a se apăra, s-au deplasat în apropierea străzii Badea Cârţan, unde i-au aplicat mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi pe corp“.

Abandonat la ieşirea din Ovidiu

„Ulterior, s-au deplasat spre ieşirea din oraşul Ovidiu, unde i-au mai aplicat persoanei vătămate alte lovituri cu bâta şi cu pumnii, solicitându-i totodată să se dezbrace de geaca pe care o purta şi în care aceasta avea un portofel ce conţinea documente personale. Persoana vătămată a lăsat geaca pe bancheta din spate a autoturismului marca Mercedes cu care a fost transportată, fiind ulterior abandonată la ieşirea din oraşul Ovidiu, valoarea prejudiciului cauzat fiind în cuantum de aproximativ 400 de lei“, se mai arată în documentele magistraților.
Procurorii mai spun că, la data de 31 octombrie, în jurul orei 17.30, „în timp ce persoana vătămată I. G. se afla în autoturismul taxi staţionat la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Negru Vodă din municipiul Constanţa, în staţia de taxi, a fost blocată de un autoturism marca Land Rover din care au coborât Samara Cristian împreună cu Mitu Adrian-Eugen şi o altă persoană rămasă neidentificată până în prezent, iar după ce s-au urcat în autoturismul taxi cu care se afla persoana vătămată, prin întrebuinţarea de violenţe, inculpatul Samara Cristian, care se afla pe bancheta din spate, în dreptul persoanei vătămate, i-a smuls acesteia de la gât un lanţ din aur în greutate de 22 de grame, iar Mitu Adrian-Eugen, care se afla pe scaunul din dreapta faţă, i-a smuls din mână persoanei vătămate suma de 250 de lei, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 3.500 de lei“, au conchis procurorii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zorro 17 Dec, 2014 05:28 La puscarie...15 ani de munca silnica !