Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Crimă la Constanţa Un bărbat a fost găsit mort într-o baltă de sânge (galerie foto+video)

ro

26 Nov, 2016 13:39 6906 Marime text
Un apel efectuat la 112, în această dimineaţă, în jurul orei 8:00, semnala faptul că, pe strada Interioară 2 din Constanţa a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Primii care au ajuns la locul tragediei au fost medicii de la ambulanţă, care au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat de 40-45 de ani, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul toracelui. Echipajul medical nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul. La locul faptei a fost chemaţi şi poliţiştii, care să cerceteze împrejurările în care omul a murit. După cercetările de la faţa locului, cadavrul a fost preluat de angajaţii de la Medicină Legală şi transportat la morgă pentru necropsie.

Din câte se pare, trupul neînsufleţit a fost găsit într-o râpă, lângă o locuinţă dezafectată.

Investigaţiile în acest caz au fost preluate de procurorii criminalişti.

Vă reamintim că, în urmă cu doar câteva zile, un magazioner al unei societăţi comerciale de colectare a fierului vechi de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanţa, a murit la spital, după ce a fost agresat. Principalul suspect a fost identificat, însă oamenii legii nu au reuşit încă să-i dea de urmă.



UPDATE:
Un martor a mers să dea declaraţii la Secţia de Poliţie, după ce aseară ar fi asistat la o ceartă între bărbatul care locuieşte în casa dezafectată şi un alt individ, posibil victima găsită astăzi. Martorul mai spune că omul care îşi face veacul în respectivul imobil se află acum la poliţie, unde este audiat, probabil ca suspect în acest caz de crimă. Individul se numeşte Florin şi este cunoscut în zonă ca având probleme medicale la un picior şi ar folosi o cârjă pentru deplasare. El, spun cei din zonă, îşi câştigă traiul zilnic căutând prin gunoaie sau cărând fier vechi.

sursa foto: ZIUA de Constanţa







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii