Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă înfiorătoare în județul Arad. O femeie, găsită decedată în casă. Procurorii au deschis o anchetă

ro

07 Mar, 2022 15:55 1282 Marime text
Masină de poliție, foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudO femeie a fost găsită decedată într-o locuință din județul Arad. Din primele informații pe trupul victimei au fost observate urme de violență. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad, la data de 05 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită decedată în locuință, aceasta prezentând urme de violență.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Orașului Pâncota, Serviciului Criminalistic și medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul  Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“ - au precizat reprezentanții IPJ Arad.


La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere, în cauză existând un cerc de suspecți.

Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii