Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trei bărbați condamnați definitiv la închisoare cu executare, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

ro

06 May, 2023 15:20 1152 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: IPJ TulceaTrei bărbați condamnați definitiv la închisoare cu executare au fost încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
De asemenea, la data de 5 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Totodată, la data de 5 mai a.c., polițiști din Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii